Kérdezzük meg a dolgozóktól, hogy mit szeretnének csinálni.
Entrepreneurial library management / Maurice B. Line. Elhangzott Maurice Line 1990. november 7-ei előadásán az Országos Széchényi Könyvtárban

Eredményes publikálás – a megfelelő folyóirat kiválasztásától a megjelent tudományos közlemény marketingjéig

Angol nyelvű szerzői tréningnek adott helyet az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár november 16-án és 17-én, melyen a 10-es H-indexszel rendelkező Szergej Adonin vegyészkutató számolt be a szakmai publikációs folyamatról, saját gyakorlati tapasztalataival fűszerezve. A résztvevő huszonöt, Magyarországon tanuló PhD-hallgató, kutató gyakorlati feladatokon keresztül kapott segítséget, pl. kísérőlevél írásában, időgazdálkodásban, szerzői jogi és etikai kérdésekben, vagy éppen abban, hogy a lektor véleményével a kézben hogyan harmonizálhatjuk saját tudományos érdekeinket.

A rendezvény hazai szervezője, a GM Info Consulting Kft. az orosz Eko-Vektor partnercéggel együttműködve további szerzőségi kurzusokat, illetve információmenedzsment-kurzusokat tervez nemzetközi szakember-gárdával Közép-és Kelet-Európában. Híradás az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár oldalán.

IMG_20171117_104602

Hozzászólás